Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Facebook ξεκίνησε τα αυτοκαταστρεφομενα μηνύματα στο messeger

Το Facebook ξεκίνησε μια καινούργια δυνατότητα στην εφαρμογή μηνυμάτων παρόμοια με αυτή του Instagram και του Snapchat.

Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν εικόνες και video και να επιλέξουν να διαγραφεί το περιεχόμενο μετά από 24 ώρες.
Υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα εικονίδια αλλά και δυνατότητα να γράψετε επάνω στα video η τοις εικόνες
Οι δοκιμές στην νέα αυτή υπηρεσία πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο στην Πολωνία και όχι τυχαία η επιλογή της χώρας αφού έχει χαμηλή ζήτηση η εφαρμογή.
Για να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του messeger από τον σύνδεσμο εδώ.Σχόλια