Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μυστικό δείπνο για τους δυο μεγαλύτερους CEO του πλανήτη

Ένα άτυπο δείπνο είχαν οι δυο πρόεδροι των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου δηλαδή της Apple ο Tim Cook και της Google ο Sundara Pichaya.

Οι δύο γενικοί διευθυντές φωτογραφήθηκαν σε ένα εστιατόριο στο Palo Alto στην Silicon Valley, της Καλιφόρνιας.
Η συνάντηση τους όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε κρυφή αφού φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο και μάλιστα επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του Zero Labs αφού ανέβασε και αυτός στο λογαριασμό του στο Facebook αφού βρίσκονταν και αυτός σε διπλανό τραπέζι.
Το τι συζήτησαν οι δυο άντρες κανένας δεν γνωρίζει αλλά το σίγουρο είναι πως δεν βρέθηκαν εκεί για το καλό φαγητό και τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι ποικίλα μέχρι και ότι συζήτησαν για το πως θα αντιδράσουν απέναντι στις επιλογές του εναντίον του Trump.Σχόλια