Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ποιος σας είπε πως οι κασέτες έχουν τελειώσει για πάντα?

Η εταιρεία BrainMonk από τη Λιθουανία με μια πολύ απλή συσκευή κατάφερε να φέρει ξανά τις μνήμες της δεκαετίας του 80-90 όπου ολόκληρη η μουσική μας ήταν σε κασέτες.

Δημιούργησαν μια απλή συσκευή κάτι σαν μανταλάκι με μοτέρ όπου καταφέρνει και περιστρέφει την ταινία της κασέτας και ταυτόχρονα εφάπτεται σε αυτήν μια κεφαλή ήχου όπου έχει έξοδο σε μια θήρα mini USB.
Εκεί μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό μας ένα ενισχυτή και οποιοδήποτε συσκευή θέλουμε να αναπαράγουμε την κασέτα μας.
Οι προγραμματιστές κέρδισαν βραβείο για το σχεδιασμό της συσκευής και σκοπεύουν να την κυκλοφορήσουν αλλά άγνωστο ακόμη το πότε και το κόστος που θα έχει.
Δείτε πιο κάτω το σχετικό video με την συσκευή σε δράση .....


Σχόλια