Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Μεγαλώστε την διάρκεια της μπαταρία σας πολύ περισσότερο

Η μπαταρία είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο iphone μας ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε συχνά την συσκευή για διαφορα πράγματα κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι.

Έτσι ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να μεγαλώσουμε την διάρκεια της που στην ουσία εξαρτάται από το πόσο πολύ λειτουργεί η συσκευή ακόμη και στο υπόβαθρο.
Έτσι για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ένα νέο έξυπνο tweak χωρίς τους περιορισμούς της Apple, που φροντίζει την μπαταρία μας με πολλούς τρόπους όπως έλεγχο για το ποίες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο έλεγχο σε κατάσταση αναμονής της συσκευής, έλεγχο της θερμοκρασίας και πολλά άλλα.
Ενδεικτικό είναι πως μετά από 15 λεπτά που θα εγκατασταθεί αυξάνει την διάρκεια μέχρι και 30 έως 60 λεπτά.
Για να αποκτήσετε δωρεάν το νέο tweak "BatteryPlus" θα πρέπει να προσθέσετε στις πηγές σας το ρεπό rishanan.github.io και να έχετε ios 10 αφού μόνο αυτό υποστηρίζει.
Σχόλια