Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο κατάστημα της Apple ανοίγει αυτό το μήνα στην Γερμανία

Η Apple συνεχίζει να υλοποιεί τα σχέδιά της και να επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη. Εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα είναι πραγματικότητα το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος λιανικής πώλησης στη Γερμανία, το οποίο θα λειτουργεί στην Κολωνία την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας μετά το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Μόναχο.

Το νέο Apple Store θα ανοίξει στην εμπορική περιοχή και γνωστή για τον τουρισμό της στο δρόμο Schildergasse.
Εκεί βρίσκονται μεγάλα εμπορικά κέντρα, εκθεσιακοί χώροι και τα εμβληματικά καταστήματα των διάσημων οίκων μόδας.
Η Apple διαθέτει σήμερα περισσότερα από 450 καταστήματα που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 250 από αυτά είναι στις ΗΠΑ.Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Γερμανία έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου.Σχόλια