Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Συνελήφθη ένα μέλος της ομάδας των χάκερ που απειλούσε την Apple

Η Εθνική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση του Εγκλήματος του Ηνωμένου Βασιλείου (NCA) έχει συλλάβει όπως ανακοινώθηκε ένα μέλος της ομάδος που την περασμένη εβδομάδα απείλησαν την Apple για μεγάλη επίθεση στα δεδομένα των χρηστών.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Motherboard, και ισχυρίζεται πως το άτομο που συνέλαβαν είναι μέλος της Τούρκικης ομάδας.
Ο άντρας είναι ηλικίας 20 χρόνων κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου και κρατείται καθώς συνεχίζονται οι ανακρίσεις σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.
Η Apple την περασμένη εβδομάδα καθησύχασε τους χρήστες πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς δεν έχει παρατηρηθεί κάποια επίθεση παρά τους ισχυρισμούς των χάκερ που έλεγαν πως έχουν στα χέρια τους περισσότερους από 300 εκατομμύρια λογαριασμούς της Apple και το τελεσίδικο λήγει στις 7 Απριλίου για να τους δημοσιεύσουν.

Σχόλια