Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το πιο πιστό αντίγραφο του Apple Watch τώρα στα 43 ευρώ

Πολλοί από εσάς δεν σας ενδιαφέρει να δώσετε ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Apple Watch και θα θέλατε ένα ρολόι από τρίτο κατασκευαστή που να κάνει σχεδόν όλα που κάνει το ρολόι της Apple.

Αν λοιπόν είστε από αυτούς τότε υπάρχει το ρολόι ORDRO SW25 που είναι ένα πιστό αντίγραφο του αληθινού (Apple Watch) τόσο εξωτερικά αλλά και στο λειτουργικό του.
Επιπλέον μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το ρολόι της Apple αφού μπορείτε να βάλετε μια κάρτα SIM και να το χρησιμοποιήσετε σαν κινητό αυτόνομα για να δεχθείτε και και να πραγματοποιείται τηλεφωνικές κλήσεις  ισχυρό επεξεργαστή MTK2502 περιστρεφόμενη κορόνα  και πολλά αλλά .
Σε αντίθεση με το ρολόι της Apple ,στο εσωτερικό του έχει και κάμερα και θα βρείτε σε 3 χρωματικές επιλογές.
Το ORDRO SW25 αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά και χωρίς να καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορα, με κόστος μόνο στα 43 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά για δυο ημερες ακόμη από τον σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια