Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η υπηρεσία Apple Pay συνεχίζει με υποστήριξη και στην Ιταλία

Η Apple Pay είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κινητής πληρωμής που υπάρχει σήμερα, και παρέχει ο γίγαντας του Cupertino Apple, που εργάζονται σκληρά για να   επεκταθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η υπηρεσία πληρωμών ξεκίνησε την υποστήριξη και για την χώρα της Ιρλανδίας και σήμερα η επίσημη σελίδα της εταιρίας στην Ιταλία πρόσθεσε μια νέα ενότητα με την υποστήριξη του Apple Pay.
Η εταιρία αρχικά θα συνεργαστεί με τις UniCredit, και Carrefour που θα είναι οι πρώτες εταιρίες που παρέχουν υποστήριξη και σύντομα θα προστεθούν περισσότερες με την συνεργασία της Visa και της MasterCard.
Οι επέκταση του Apple Pay θα συνεχιστεί για όλο το 2017 όπου σκοπός της εταιρίας είναι να προσθέσει όσο περισσότερες χώρες μπορεί.


Σχόλια