Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η ολοκλήρωση του Apple Park συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς

Αν και βρισκόμαστε λίγες ημερες πριν τα επίσημα εγκαίνια του Apple Park αφού όπως έχει ανακοινωθεί θα ξεκινήσει να στεγάζει το προσωπικό από τον Απρίλιο, ωστόσο διακρίνουμε σε ένα καινούργιο video που κυκλοφόρησε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί σε πολλά σημεία του.

Οι εσωτερικοί χώροι φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί καθώς στο video διακρίνονται ακόμη και τα γραφεία και ο φωτισμός καθώς και το γυμναστήριο αλλά και τα parking.
Στον προαύλιο χώρο θέλει την περισσότερη δουλειά ακόμη για να διαμορφωθούν οι δρόμοι πρόσβασης αλλά και δεντροφύτευση που θα καλύπτει μια πολύ μεγάλη επιφάνεια γύρο από τα κτίρια.
Επίσης έχουν τοποθετηθεί όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες στις οροφές και το αμφιθέατρο των παρουσιάσεων όπου θα ανακοινώνονται τα νέα προϊόντα και είναι πιθανό εκεί να δούμε και το iphone 8 φέτος το φθινόπωρο.
Δείτε το σχετικό video από Drone που ακολουθεί πιο κάτω.

Σχόλια