Η Apple σκοτώνει άλλη μια φορά το jailbreak για την ασφάλεια του IOS

0
Όπως είναι φυσικό η Apple δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ασφάλεια του ios και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Με τα πρόσφατα γεγονότα με την δημοσιοποίηση των εγγράφων από το FBI η εταιρία κολοσσός αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα στην ασφάλεια και για το λόγο αυτό έκανε νέες προσλήψεις ειδικών.
Έτσι πλέον στην δύναμη της ανήκει ο προγραμματιστής Jonathan Zdziarski ένας από τους κορυφαίους στο χώρο του jailbreak που στο παρελθόν απολαύσαμε πολλά δικά του εργαλεία αλλά τα τελευταία χρόνια δούλευε στο παρασκήνιο και όχι σε κάποια ομάδα βοηθώντας την κοινότητα.
Οι παλιοί ίσως τον γνωρίζετε όταν ήταν με την ομάδα Dev team με το ψευδώνυμο "NerveGas".
Ο προγραμματιστής μετά την συμφωνία με την Apple για την πρόσληψη του σε μια θέση  Μηχανικών Ασφάλειας και Αρχιτεκτονικής του  ios, το παραδέχτηκε δημόσια όπου και ανέβασε στο blog του την σχετική  ανακοίνωση.
Αυτό είναι ένα ακόμη δυνατό χτύπημα στην κοινότητα του jailbreak για χάριν της ασφάλειας του ios αφού και στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοιες προσλήψεις όπως του Chronic και άλλων.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !