Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple μας δείχνει πως να αντικαταστήσουμε τον υπολογιστή με ένα iPad και το Apple pecil

Δυο νέα video κυκλοφόρησε η Apple με σκοπό την προώθηση των iPad και του μολυβιού Apple Pencil που μέσα σε 15 δευτερόλεπτα το κάθε ένα μας δείχνουν πως να βάλουμε τάξη στην ζωή μας χρησιμοποιώντας τα.

Στο πρώτο video αναφέρεται για την χρησιμότητα του σε επαγγελματίες όπου ένα twitter αναφέρει πως βρίσκονται τόσα πράγματα σε ένα γραφείο (Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στο γραφείο μου) αλλά με το ipad μπορούν όλα μπούνε σε μια τάξη και στο δεύτερο αναφέρεται πως θα βοηθήσει τους μαθητές.
Και τα δυο video μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube η να τα παρακολουθήσετε πιο κάτω.
Σχόλια