Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αναπτύσσει τη λειτουργία οδήγησης για το Apple Watch

Μπορεί η τεχνολογία να μας διευκολύνει την καθημερινότητα μας με τις ευκολίες που μας παρέχει, αλλά υπάρχουν και στιγμές που πρέπει να την αγνοούμε και να αφιερώνουμε το χρόνο μόνο σε αυτό που κάνουμε εκείνη την στιγμή.

Έτσι η Apple δουλεύει πάνω σε μια νέα λειτουργία για το Apple Watch όπου με την βοήθεια των αισθητήρων θα καταλαβαίνει το ρολόι μας πως οδηγούμε εκείνη την στιγμή.
Έτσι για παράδειγμα θα απενεργοποιούνται αυτόματα οι ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές τα μηνύματα και τα mail εκτός από κάποιες επαφές που θα ορίσουμε εμείς όπως για παράδειγμα την οικογένεια μας.
Αυτή η νέα λειτουργία για το Apple Watch προκύπτει και από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έσπευσε να κατοχυρώσει η εταιρία στο αρμόδιο γραφείο και εικόνες βλέπετε πιο κάτω.
Έτσι η τεχνολογία μπορεί να γίνει ασφαλές με την κατάλληλη χρήση χωρίς να κινδυνεύει η υγεία μας.Σχόλια