Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple πούλησε ένα αριθμό ρεκόρ των Apple Watch κατά το τελευταίο τρίμηνο

Ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι η Apple τρίβοντας από χαρά τα χέρια τους τα στελέχη της αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC η εταιρεία ήταν η τρίτη στην αγορά των  έξυπνων ρολογιών  με αύξηση των πωλήσεων για το έτος κατά 13%.

Για τους τρεις μήνες πωλήθηκαν 33,9 εκατομμύρια μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 16,9% και συνολικά για ολόκληρο το έτος πουλήθηκαν 102.400.000 ρολόγια.
Ο ηγέτης της αγοράς παραμένει Fitbit που πούλησε 6,5 εκατομμύρια μονάδες, καταλαμβάνοντας 19,2% της αγοράς.
Αν και σε ετήσια βάση είχε μια μείωση στο 22,7%.
Στην δεύτερη θέση βρίσκετε η Xiaomi,που η αύξηση των πωλήσεων σχεδόν διπλασιάστηκε με 5.200.000 μονάδες, καταλαμβάνοντας το 15,2% της αγοράς.
Στην τέταρτη θέση βρίσκετε η Garmin με μια πτώση των πωλήσεων της τάξεως του 4%
ακολουθούμενη από την Samsung.


Σχόλια