Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Επιτέλους Android και ios μαζί στην ίδια συσκευή με μικρό κόστος

Τα τελευταία χρόνια η Apple έχει δυσκολέψει την κατάσταση στο jailbreak αλλα έλα που η ποιότητα του ios μας κάνει να μένουμε πιστοί παρά το ότι το android έχει κάνει τεράστια άλματα.

Τώρα ξεχάστε αυτά τα διλήμματα αφού μπορείτε να έχετε το ios και το android να λειτουργούν ταυτόχρονα στην ίδια συσκευή.
Ναι δεν πρόκειται για όνειρο αφού είναι πραγματικότητα το νέο αξεσουάρ Eye όπου πρόκειται για μια εκπληκτική θήκη για τα iphone 6-7 όπου εκτός ότι προστατεύει την συσκευή περιλαμβάνει ένα δεύτερο κινητό με android στην πλάτη του iphone σας με οθόνη FHD AMOLED δεύτερη μπαταρία 2800μάη, ασύρματη φόρτιση, δεύτερη κάρτα SIM υποδοχή ακουστικών για όσους τους έλειψε στα iphone 7 αγορές  NFC και πολλά άλλα που σας έλειπαν από το ios και το iphone σας.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος αφού η τιμή του αν το παραγγείλετε τώρα είναι στα 95 δολάρια ενώ όταν κυκλοφορήσει θα έχει 189 δολάρια.
Το Eye είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην σελίδα του kikstart στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια