1000 και πλέον εμπειρογνώμονες της Apple δουλεύουν για την επαυξημένη πραγματικότητα στο iphone 8

0
Μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση ανέβασε σήμερα η σελίδα του Business Insider και που η πληροφορία αναφέρει έναν αναλυτή της ελβετικής τράπεζας UBS.

Σύμφωνα με την δημοσίευση η Apple έχει 1000 και πλέον ειδικούς στην πόλη του Ισραήλ όπου εργάζονται επάνω στην επαυξημένη πραγματικότητα που θα δούμε με την κυκλοφορία του iphone 8.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα αλλά μια νέα προσέγγιση της τεχνολογίας πιο πρακτική.
Αυτό και σε συνδυασμό η εξαγορά της εταιρίας PrimeSense RealFace επιβεβαιώνουν τις φήμες και για τα γυαλιά που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η εταιρία τους επόμενους μήνες.
Ο πρόεδρος Tim Cook είχε αναφέρει πρόσφατα τον ενθουσιασμό του για την τεχνολογία VR λέγοντας πως δεν θα πρέπει να απομονώνει τον χρήστη από τον πραγματικό κόσμο θέλοντας έμμεσα να απορρίπτει τα κράνη και άλλο εξοπλισμό που υπάρχει μέχρι και σήμερα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !