Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

1000 και πλέον εμπειρογνώμονες της Apple δουλεύουν για την επαυξημένη πραγματικότητα στο iphone 8

Μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση ανέβασε σήμερα η σελίδα του Business Insider και που η πληροφορία αναφέρει έναν αναλυτή της ελβετικής τράπεζας UBS.

Σύμφωνα με την δημοσίευση η Apple έχει 1000 και πλέον ειδικούς στην πόλη του Ισραήλ όπου εργάζονται επάνω στην επαυξημένη πραγματικότητα που θα δούμε με την κυκλοφορία του iphone 8.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα αλλά μια νέα προσέγγιση της τεχνολογίας πιο πρακτική.
Αυτό και σε συνδυασμό η εξαγορά της εταιρίας PrimeSense RealFace επιβεβαιώνουν τις φήμες και για τα γυαλιά που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η εταιρία τους επόμενους μήνες.
Ο πρόεδρος Tim Cook είχε αναφέρει πρόσφατα τον ενθουσιασμό του για την τεχνολογία VR λέγοντας πως δεν θα πρέπει να απομονώνει τον χρήστη από τον πραγματικό κόσμο θέλοντας έμμεσα να απορρίπτει τα κράνη και άλλο εξοπλισμό που υπάρχει μέχρι και σήμερα.Σχόλια