Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Welltory: Καταπολεμήστε το άγχος της καθημερινότητας

Οι σημερινοί ρυθμοί της ζωής μας προσθέτουν πολύ άγχος στην καθημερινότητα μας κάτι που θα πρέπει να το περιορίσουμε για την καλή υγεία μας.

Σε αυτό προσπαθεί να συμβάλει η εφαρμογή Welltory όπου μετρά το άγχος μας.
Μόλις την ανοίξετε πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία για εσάς όπως την ηλικία, το βάρος το ύψος και κατόπιν μπορείτε να κάνετε μέτρηση του άγχους με δυο τρόπους.
Ο ένας είναι αν διαθέτετε μια σχετική συσκευή που μετρά τους χτύπους της καρδιάς όπως ένα βραχιολάκι και ο δεύτερος αν δεν διαθέτετε τίποτε, είναι με την κάμερα του iphone σας όπου θα πρέπει να τοποθετήσετε το δάχτυλο σας στην κάμερα που θα ενεργοποιηθεί και θα μετρήσει την ροή του αίματος έτσι ώστε να βρει και τους καρδιακούς παλμούς.
Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία θα δείτε το αποτέλεσμα που θα αναφέρει το ποσοστό του άγχους που έχετε τους χτύπους της καρδιάς και την ενέργεια που διαθέτετε.
Με αυτό τον τρόπο παρακολουθείται το άγχος σας για να το περιορίσετε.
Την εφαρμογή Welltory θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id1074367771


Σχόλια