Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

W3 Vintage Stand: Τώρα διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Για την βάση W3 Vintage Stand είχαμε αναφερθεί και από το blog πριν από αρκετό καιρό και έκανε μεγάλη εντύπωση στους χρήστες αλλά και στους κατασκευαστές όπως ήταν επόμενο.
Έτσι η εταιρία Elago που κατασκευάζει αξεσουάρ για τα προϊόντα της Apple αποφάσισε και την έβαλε στην παραγωγή.

Τώρα η όμορφη βάση W3 Vintage Stand για τα ρολόγια Apple Watch είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα από το επίσημο εξουσιοδοτούμενο κατάστημα iStorm κατασκευασμένη από καουτσούκ για να μη χαράσσει το ρόλοι σας και μπορείτε ενώ το έχετε στο κομοδίνο σας να φορτίζει θυμίζοντας ένα Mac από το παρελθόν.
Η Elago την κατασκευάζει σε άσπρο και μαύρο χρώμα αλλά στην Ελλάδα θα τη βρείτε διαθέσιμη στην τιμή των 24,90 ευρώ μόνο στο άσπρο στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια