Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Καταγράψτε σε video την περιήγηση σας στο διαδίκτυο χωρίς jailbreak

Πολλές φορές θέλετε να καταγράψετε σε video την περιήγηση σας στο διαδίκτυο για πολλούς λόγους αλλά δεν έχετε jailbreak.

Μια νέα εφαρμογή όμως η "Video Recorder -1 Click το easy Record Web Browser" σας δίνει δυο λύσεις μέσα σε μια.
Μπορείτε μέσα από την εφαρμογή να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε και ταυτόχρονα από την ίδια την εφαρμογή να καταγράψετε σε video ότι κάνετε.
Όλες οι εγγραφές αποθηκεύονται εντός της εφαρμογής και μπορείτε να τις διαχειριστείτε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε.
Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν για ios 8 και μεγαλύτερο στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1208319979?mt=8Σχόλια