Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο video από το Samsung Galaxy S8 που έρχεται τις επόμενες ημερες

Η Samsung αφού έχει ολοκληρώσει την δημιουργία του νέου  της κινητού του Samsung Galaxy S8 που έχει πάρει το δρόμο προς την παραγωγή ανακοίνωσε και δημόσια την παρουσίαση του στις 29 Μαρτίου.

Το νέο κινητό Samsung Galaxy S8 και S8 plus πρόκειται για ένα στοίχημα της εταιρίας μετά την αποτυχία του προηγούμενου μοντέλου και τις πυρκαγιές που προκάλεσε για να πάρει ξανά αξία το όνομα της.
Το νέο κινητό θυμίζει τις φήμες που έχουμε ακούσει για το iphone 8 και έχει και αυτό μια οθόνη OLED σε όλη την επιφάνεια της συσκευής με εικονικά πλήκτρα επάνω στην οθόνη και ένα video μας αποκαλύπτει την εμφάνιση του πριν ακόμη παρουσιαστεί.
Το Samsung Galaxy S8 διαθέτει ασύρματη φόρτιση και πολύ μεγάλη αυτονομία χωρίς να υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό του και περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε σε λίγες εβδομάδες με την παρουσίαση του.


Σχόλια