Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Βάλτε ένα video για ήχο κλήσης στο iphone σας

Θέλετε αντί για τον απλό ήχο όταν καποιος σας καλεί να παίζει ένα video στην συσκευή σας?
Τότε μάλλον σας ενδιαφέρει το tweak LiveRinging που ενημερώθηκε και υποστηρίζει πλέον και το ios 10 για το jailbreak του Yalu.

Προσθέστε ένα video σε οποιαδήποτε επαφή σας, προσθέστε video σε όλες τις επαφές η ακόμη και άγνωστες επαφές που σας καλούν.
Λειτουργεί στην εφαρμογή του τηλεφώνου αλλά και στην εφαρμογή του FaceTime και καλό είναι να προσθέσετε κάποιο μικρό σε διάρκεια video.
Στις ρυθμίσεις του θα βρείτε επιλογές για να το διαμορφώσετε και μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1.99 ευρώ.
Το LiveRinging μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις εισερχόμενες αλλά και για τις εξερχόμενες κλήσεις και είναι συμβατό για ios 9 και 10.

Σχόλια