Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα καινούργιο video με το iphone 8 σε λειτουργία

Ένας ακόμη σχεδιαστής αποφάσισε να δημιουργήσει ένα video με όσα γνωρίζουμε για το iphone 8 από πληροφορίες να παίρνουν σάρκα και οστά όπως θα λέγαμε.

Πρόκειται για τον Γάλλο me το ψευδώνυμο Ears4D όπου μας παρουσιάζει το iphone 8 με οθόνη OLED και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, επάνω στην οθόνη που καταλαμβάνει όπως θα δείτε ολόκληρη την πρόσοψη του κινητού.
Ακόμη στο video το κάτω μέρος της οθόνης λειτουργεί και ως Touch Bar έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες λειτουργίες στις επιλογές μας όταν είναι ανοιχτές οι εφαρμογές.
Γενικά η εμφάνιση του κινητού θυμίζει ένα iPhone 7 αλλά πιο εξελιγμένο τουλάχιστο στην οθόνη και με λειτουργικό το ios 11.
Το αν η ιδέα αυτή θα γίνει πραγματικότητα θα το γνωρίζουμε φέτος το φθινόπωρο που θα κυκλοφορήσει αλλά μέχρι τότε δείτε μια ακόμη πρόταση στο video πιο κάτω.


Σχόλια