Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα νέο video με ρεαλιστικές εικόνες από το iphone 8

Έχουμε ακούσει τόσα για το επόμενο iphone που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο που πλέον έχουμε μια σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα στο μυαλό μας για την εμφάνιση του.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού στο YouTube Driven Times συγκέντρωσε όλες αυτές τις πληροφορίες και δημιούργησε ένα νέο video που αγγίζει ίσως την πραγματικότητα.
Στο video φαίνεται το iphone 8 με οθόνη από άκρη σε άκρη της συσκευής και δεν υπάρχει το home μπουτόν αφού πλέον είναι εικονικό στην οθόνη.
Επίσης με το άνοιγμα της κάθε εφαρμογής στην κάτω πλευρά της συσκευής εμφανίζονται οι δυνατότητες που έχουμε σε αυτή όπως τα εικονικά πλήκτρα, η ένταση και άλλες ρυθμίσεις μια λειτουργία που θυμίζει το TouchBar των νέων Mac.
Δείτε το σχετικό video πιο κάτω...




Σχόλια