Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο video της Apple μας δείχνει τις καλύτερες εικόνες που ελήφθησαν με το iPhone 7

Με σκοπό την προβολή των δυνατοτήτων της κάμερας του iphone 7 η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση με τίτλο "Μια νύχτα" όπου προβάλει τις καλύτερες εικόνες από όλο τον κόσμο που τραβήχτηκαν από ιδιώτες με την κάμερα του iphone 7.

Το iphone 7 είναι έτσι κατασκευασμένη η κάμερα του με μεγαλύτερο άνοιγμα φακού 1,8 όπου μπορεί και κάνει λήψη εικόνας και video σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.
Χάρη σε αυτόν το φακό μπορεί και απορροφά περισσότερο φως από ένα iphone 6S μέχρι και 50% και με μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου.
Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι προτιμούν την κάμερα ενός iphone παρά μιας επαγγελματικής μηχανής.
Η νέα διαφήμιση της Apple θα προβληθεί σε 23 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.Σχόλια