Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα βάλετε το νεο v17.0 “Krypton” στο iPhone - iPad σας

Πρόσφατα ο καλύτερος multimedia player πραγματοποίησε μια γενεά αναβάθμιση αλλάζοντας την εμφάνιση του που έγινε πιο λειτουργική αλλά κυρίως ξεφορτώθηκε τις παιδικές ασθένειες του αφού έγινε πιο ελαφρύς και ακόμη γρηγορότερος.

Σε μια ανάρτηση μου πριν από λίγο καιρό αναφερθήκαμε στις καλύτερες Ελληνικές πηγές και λέω καλύτερες γιατί ενημερώνονται συχνά και προσθέτουν όλα εκείνα που θα θέλαμε από ταινίες μουσική αθλητικά, παιδικά και πολλά άλλα από την παγκόσμια κοινότητα και την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε εμείς μια μια τις πηγές.
Όμως όπως είναι λογικό και τα builds αυτά ενημερώνονται και υποστηρίζουν νέες εκδόσεις ακόμη καλύτερα από τις προηγούμενες.
Έτσι πιο κάτω θα σας δείξω ένα πολύ απλό τρόπο να βάλετε το νεότερο Kodi το v17.0 “Krypton” αφού το επίσημο ρεπό ακόμη έχει μείνει στην έκδοση 15 για άγνωστο λόγο.

1)Θα χρειαστούμε ένα υπολογιστή και να κατεβάσουμε στην επιφάνεια εργασίας το αρχείο αυτό εδώ.

2)Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ενα πρόγραμμα SSH όπως το iFunBox

3)Με το iFunBox βάζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε προηγουμένως σε ένα οποιοδήποτε φάκελο στο iphone/ipad μας

4)Τώρα που ολοκληρώσαμε το βήμα 3 θα πρέπει στην συσκευή μας να έχουμε το iFile κατεβάσει από το cydia και να βρούμε με αυτό τον φάκελο που αποθηκεύσαμε το Kodi

5)Αφού το βρούμε πατάμε επάνω του να εμφανιστεί η επιλογή install και περιμένουμε να τελειώσει η εγκατάσταση στην συσκευή μας.

Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε το νέο Kodi v17.0 “Krypton” και να προσθέσουμε τις πηγές μας που μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα εδώ και καλή διασκέδαση.
Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη