Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε το ανανεωμένο tweak Apex 2

Μια ακόμη ανανέωση είχαμε σήμερα στο γνωστό για κάποιους tweak "Apex 2" όπου εκτός ότι έγινε πλέον δωρεάν υποστηρίζει τώρα και τις συσκευές με ios 10.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει το tweak Apex 2 να πω πως πρόκειται για μια πολύ έξυπνη λύση όπου εξοικονομείτε χώρο στην οθόνη σας από εικονίδια εφαρμογών που κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά κρύβοντας τα κάτω από άλλα.
Για παράδειγμα έχετε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας, τότε μπορείτε να τα κρύψετε πίσω από το εικονίδιο του ios της κάμερας και πατώντας αυτό να εμφανίζονται όλα μαζί για να διαλέξετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.
Αντίστοιχα μπορεί να γίνει για εφαρμογές της μουσικής και πολλά ακόμη κρύβοντας σε ένα εικονίδιο μέχρι και τέσσερις άλλες εφαρμογές.
Πέρα από τον έξυπνο τρόπο διαχείρισης των εφαρμογών,  δεν χρειάζεται να δημιουργείτε φακέλους που θα ψάχνετε τις εφαρμογές αφού θα είναι όλα ταχτοποιημένα ανάλογα με το είδος την εργασίας που κάνουν.

Το αναβαθμισμένο tweak Apex 2 μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.


Σχόλια