Κυκλοφόρησε το ανανεωμένο tweak Apex 2

0
Μια ακόμη ανανέωση είχαμε σήμερα στο γνωστό για κάποιους tweak "Apex 2" όπου εκτός ότι έγινε πλέον δωρεάν υποστηρίζει τώρα και τις συσκευές με ios 10.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει το tweak Apex 2 να πω πως πρόκειται για μια πολύ έξυπνη λύση όπου εξοικονομείτε χώρο στην οθόνη σας από εικονίδια εφαρμογών που κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά κρύβοντας τα κάτω από άλλα.
Για παράδειγμα έχετε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας, τότε μπορείτε να τα κρύψετε πίσω από το εικονίδιο του ios της κάμερας και πατώντας αυτό να εμφανίζονται όλα μαζί για να διαλέξετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.
Αντίστοιχα μπορεί να γίνει για εφαρμογές της μουσικής και πολλά ακόμη κρύβοντας σε ένα εικονίδιο μέχρι και τέσσερις άλλες εφαρμογές.
Πέρα από τον έξυπνο τρόπο διαχείρισης των εφαρμογών,  δεν χρειάζεται να δημιουργείτε φακέλους που θα ψάχνετε τις εφαρμογές αφού θα είναι όλα ταχτοποιημένα ανάλογα με το είδος την εργασίας που κάνουν.

Το αναβαθμισμένο tweak Apex 2 μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !