Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Truphone SIM της Apple λειτουργεί σε 40 χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα και την Κύπρο

Ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό και θέλετε να επικοινωνείτε με τους δικούς σας η να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο οπουδήποτε με το iPad σας?

Τότε η λύση ονομάζεται "Truphone" μια κάρτα SIM της Apple όπου υποστηρίζει 40 χώρες με χαμηλές χρεώσεις.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 100MB δωρεάν για δοκιμή και να επιλέξετε ανάμεσα στα πακέτα των 500MB δεδομένων για 8 €, το 1GB των δεδομένων για 11 € η να δώσετε 20 ευρώ χωρίς περιορισμό δεδομένων.
Όλα τα πακέτα ισχύουν για 30 ημερες και η κάρτα SIM Truphone είναι συμβατή για τα ipad

    9.7-inch iPad Pro
    12.9-inch iPad Pro
    iPad Air 2
    iPad mini 3
    iPad mini 4

Οι χώρες που υποστηρίζονται από την SIM Truphone είναι οι Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Germany, Greece, Guadeloupe, Guernsey, Hong Kong, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Martinique, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, USA, Reunion Island, Vatican City.
Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της θα βρείτε στην επίσημη σελίδα εδώ.
Σχόλια