Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα ενημέρωση του Substrate Safe Mode από τον Saurik

Μια νέα ενημέρωση του πολύτιμου Substrate Safe Mode κυκλοφόρησε σήμερα στο cydia με αριθμό 0.9.6001.

Η προηγούμενη έκδοση κυκλοφόρησε πριν από δυο ημερες με υποστήριξη τώρα και για τις συσκευές που έχουν το λειτουργικό ios 10.
Η νέα έκδοση αποσκοπεί στις διορθώσεις του ios 8 όπου η προηγούμενη έδειξε να είναι ασταθής και θα πρέπει να την κάνουν όλοι οι χρήστες του jailbreak."As of version 0.9.6001 this package is hopefully safer? on iOS 8.
Special thanks goes out to /u/Skyyblaze on reddit for reporting this issue. Thanks!"

Να υπενθυμίσω πως το Substrate Safe Mode μας επιτρέπει να βάλουμε την συσκευή μας σε ασφαλή λειτουργία όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα με διαφορα tweaks που εγκαθιστούμε έτσι ώστε να διορθώσουμε το πρόβλημα ακόμη και αν η συσκευή μας δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Το Substrate Safe Mode διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το ενημερώσετε από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια