Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ανοίγει τον Απρίλιο για το κοινό το πάρκο Steve Jobs από την Apple

Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα την λειτουργία του πάρκου στην νέα πανεπιστημιούπολη που προς τιμή του Steve Jobs θα πάρει το όνομα του.

Αν ζούσε ο Steve Jobs την παρασκευή στις 24 Φεβρουαρίου θα γινόταν 62 χρονών και με αφορμή το γεγονός αυτό η εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη του νέου πολυχώρου που θα είναι μέσα στον Απρίλιο.
Σε αυτό θα μεταφερθούν σταδιακά 12.000 εργαζόμενοι σε διάρκεια έχει μηνών και αρχικά θα λειτουργεί καφετέρια εστιατόριο και αίθουσα προβολών μαζί με ένα νέο κατάστημα.
Σε αυτούς τους χώρους θα γίνονται μελλοντικά οι παρουσιάσεις και είναι πιθανό και το iphone 8 σε ένα αμφιθέατρο με πάνω από 1000 καθίσματα.
Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας στην σελίδα της εδώ.
Σχόλια