Σήμερα, ο Steve Jobs θα ήταν 62 χρονών αν ζούσε

0
Αν ζούσε μέχρι σήμερα ο Steve Jobs θα ήταν 62 χρονών καθώς σας σήμερα ήρθε στην ζωή ο άνθρωπος που κάθε πετυχημένος επιχειρηματίας θα ζήλευε.

Γόνος μεταναστών που υιοθετήθηκε από μια φτωχή οικογένεια στο Silicon Valley του Palo Alto την εποχή που ξεκινούσαν τεράστιες επιχειρήσεις που θα σημάδευαν την τεχνολογία τα επόμενα χρόνια όπως είναι HP που ιδρύθηκε από τον Bill Hewlett και τον Dave Packard, εκεί ιδρύθηκε η Intel υπήρχε το Research Center της NASA και άλλες τεράστιες επιχειρήσεις και δεν θα μπορούσε να αποφύγει το πεπρωμένο του καθώς ήταν πολύ ανήσυχος άνθρωπος και φοβερός επιχειρηματίας.
Αν και ξεκίνησε τις δραστηριότητες του παράνομα με την δημιουργία του "μπλε κουτιού" που πουλούσε τότε 150 δολάρια το κομμάτι και μπορούσες να πάρεις δωρεάν τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο, όπως σύντομα το σταμάτησε και έστρεψε το ενδιαφέρον του στους υπολογιστές καθώς έβλεπε πως το μέλλον είναι σε αυτούς.
Σε νεαρή ηλικία ασπάστηκε τον Βουδισμό, ήταν χορτοφάγος και του άρεσε να περπατά ξυπόλητος σχεδόν παντού και φορούσε πάντα μέχρι και τον θάνατο του τζιν παντελόνι και μια μαύρη μπλούζα.
Όμως η μοίρα του επιφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις καθώς βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε όλους τους στόχους που έβαλε αν και η ζωή του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς έφυγε νέος σε ηλικία 56 χρονών το 2011.
Ακόμη και η πανεπιστημιούπολη ήταν δικιά του ιδέα και για αυτό προς τιμή του η Apple έδωσε το όνομα του σε ολόκληρο το πάρκο με αφορμή και τα γενέθλια του.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !