Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Seiko θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση από το ρολόι του Steve Jobs

Η Seiko συνεργάζεται με την Ιαπωνική Nano Universe όπου πρόκειται να κατασκευάσουν από κοινού μια περιορισμένη έκδοση του ρολογιού που φορούσε ο Steve Jobs.

Το ρολόι φορούσε ο ιδρυτής της Apple την περίοδο του 1980 και ονομαζόταν Chariot όπου διακρίνεται σε πολλές εικόνες της εποχής και θα κυκλοφόρησε μέσα στον μήνα Μάρτιο.
Αν και το κόστος του θα είναι σχετικά μικρό όμως λόγο των περιορισμένων ποσοτήτων αναμένεται να είναι
sold out άμεσα και να πωλείται πανάκριβα στο E-Bay και άλλες παρόμοιες σελίδες.
Το γνήσιο ρολόι που φορούσε ο Steve Jobs 37,5 χιλιοστά πουλήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στην τιμή των 42.500 δολαρίων σε δημοπρασία.Σχόλια