Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ιάπωνες κατασκεύασαν ένα ρομπότ που τοποθετεί screen protector

Όσο και προσεκτικοί να είστε τοποθετώντας μια μεμβράνη προστασίας στο iphone σας τις περισσότερες φορές η στραβά θα το κολλήσετε η θα έχει έστω και ελάχιστες φυσαλίδες μέχρι που πολλές φορές ίσως καταστρέψετε κάποιες μεμβράνες μέχρι να το πετύχετε.

Για αυτό το λόγο κατασκευάστηκε ένα ειδικό ρομπότ που αναλαμβάνει την τοποθέτηση της μεμβράνης με εκπληκτική ακρίβεια όπως μπορείτε να δείτε στο video πιο κάτω.
Να υπενθυμίσω πως η Apple συνεργάζεται στα καταστήματα της με την εταιρία Belkin όπου αναλαμβάνουν να σας τοποθετήσουν δωρεάν την μεμβράνη στο iphone σας αν αγοραστεί από εκεί και έτσι είστε πάντα σίγουροι πως θα τοποθετηθεί σωστά η ακόμη και αν καταστραφεί κατά την τοποθέτηση θα σας δώσουν μια καινούργια.
Σχόλια