Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SBUnlocked: Ένα tweak για το κέντρο ελέγχου

Εάν είστε από αυτούς που πιστεύουν πως η εμφάνιση του κέντρου ελέγχου δεν είναι όπως θα θέλατε να είναι τότε ένα νέο tweak είναι για εσάς.

Πρόκειται για το SBUnlocked όπου μπορείτε να διαμορφώσετε   τις επιλογές να κρύψετε η να προσθέσετε λειτουργίες και σύμφωνα με τον δημιουργό του περισσότερα έρχονται σύντομα στο μέλλον.
Για παράδειγμα μπορείτε να το κάνετε πιο σκούρο να αφαιρέσετε τον player της μουσικής να αφαιρέσετε τις μπάρες η ακόμη και να προσθέσετε η να κρύψετε κάποιους διακόπτες.
Το tweak SBUnlocked είναι διαθέσιμο δωρεάν αρκεί να προσθέσετε στις πηγές σας το ρεπό του https://antiquebeta.github.io και αναζητήστε το αφού φορτώσουν τα πακέτα.

Σχόλια