Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

RecentCalls+: Ένα καταπληκτικό tweak για την εφαρμογή του τηλεφώνου

Ο σκοπός του jailbreak είναι να συμπληρώσουμε τα κενά του ios προσθέτοντας δυνατότητες που θα κάνουν την ζωή μας ευκολότερη με το iphone μας.

Και αυτό το σκοπό τον πραγματοποιεί σε όλο του το μεγαλείο το tweak RecentCalls+ για την εφαρμογή του τηλεφώνου.
Μετά την εγκατάσταση του θα δείτε στις εισερχόμενες κλήσεις επιπλέον δυνατότητες όπως να εμφανίζονται οι εισερχόμενες από όλες τις εφαρμογές που έχετε χωρίς να χρειάζεται να τις ανοίξετε από το WhatsApp το Skype και άλλες.
Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση περισσότερων αρχείων από της καταγραφής κλήσεων χωρίς τον περιορισμό  των 100 που έχει προ επιλογή το ios.
Τέλος μπορείτε να αλλάξετε εικονίδια που θέλετε να εμφανίζονται δίπλα από τις επαφές σας ακόμη και από Emoji.
Το tweak RecentCalls+ θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή 1,49 ευρώ.Σχόλια