Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

QuickShoot Pro 3... Τώρα δωρεάν και με υποστήριξη για το ios 10

Το tweak QuickShoot Pro 3 δεν πρόκειται για μια νέα ιδέα για όσους δεν το γνωρίζουν, αλλά για μια εξέλιξη που θα σας λύσει τα χέρια με την εφαρμογή της κάμερας.

Μπορείτε από το ίδιο το εικονίδιο να τραβήξετε άμεσα μια φωτογραφία η ένα video χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε καθόλου την εφαρμογή και να ψάχνετε τα πλήκτρα, χάνοντας ίσως πολύτιμο χρόνο όταν θέλετε να αποθανατίσετε κάτι που σας ενδιαφέρει.
Επίσης η εφαρμογή προσθέτει δυνατότητες στην εφαρμογή της κάμερας για εγγραφή βίντεο υψηλής ποιότητας με τις παρακάτω μορφές:
• 4K UHD σε 30 FPS
• Full HD 1080 στα 60 και 30 FPS
• 720p στα 60 και 30 FPS
Στις ρυθμίσεις του θα βρείτε επιλογές για να το διαμορφώσετε όπως χειρονομίες με το activator.
Το QuickShoot Pro 3 θα το βρείτε δωρεάν πλέον, στο ρεπό του BigBoss.
Σχόλια