Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε η μεγαλύτερη ενημέρωση του παιχνιδιού Pokemon Go

Η Niantic κυκλοφορείς μια νέα έκδοση ενημέρωση για το δημοφιλές παιχνίδι της Pokemon Go.

Στην νέα ενημέρωση προστέθηκαν πολλά νέα χαρακτηριστικά με 80 νέα Pokemon Go δυνατότητες για μετασχηματισμό των Πόκεμον, νέες λειτουργίες για τους χρήστες του Apple Watch, ενεργοποίηση νυχτερινής λειτουργίας νέες δυνατότητες αναζήτησης και πολλά άλλα σύμφωνα με τον επικεφαλής της Niantic John Henke.
Η νέα έκδοση ου παιχνιδιού με αριθμό 1.27.2 είναι διαθέσιμη να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο πιο κάτω.https://itunes.apple.com/gr/app/pok%25C3%25A9mon-go/id1094591345


Σχόλια