Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Peek Screen: Κάντε το iPhone σας απροσπέλαστο από τα αδιάκριτα μάτια

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που θέλετε να διαβάσετε ένα μήνυμα η να δείτε μια εικόνα στο iphone σας αλλά ο χώρος που βρίσκεστε εκείνη την στιγμή είναι τόσο συνωστισμένος από κόσμο που θα δουν και αυτοί μαζί σας το περιεχόμενο.

Εδώ είναι που θα σας δώσει την λύση το προστατευτικό γυαλί Peek Screen, αφού από οποιαδήποτε πλευρά και να προσπαθήσει κάποιος να δει την οθόνη ακόμη και αν πάρει την συσκευή στα χέρια του δεν θα μπορεί να δει τίποτε παρά μόνο μια μαύρη οθόνη αφού το περιεχόμενο είναι ορατό μόνο όταν κρατήσετε σωστά την συσκευή απέναντι σας.
Επιπλέον το γυαλί Peek Screen προστατεύει την οθόνη της συσκευής όσο καμιά άλλη λύση απο γρατσουνιές και χτυπήματα και έχει διαφάνεια σε ποσοστό 87% όσο καμιά άλλη παρόμοια λύση που κυκλοφορεί στο εμπόριο.
Προς το παρόν η οθόνη Peek Screen συγκεντρώνει χρήματα για την κυκλοφορία της που θα είναι μέσα στον Απρίλιο και το κόστος είναι στα 32 δολάρια για την μια ενώ τις δυο θα τις βρείτε στα 50 δολάρια για  όσους θέλουν να την προ παραγγείλουν από την σελίδα του KikStarter εδώ.

Σχόλια