Peek Screen: Κάντε το iPhone σας απροσπέλαστο από τα αδιάκριτα μάτια

0
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που θέλετε να διαβάσετε ένα μήνυμα η να δείτε μια εικόνα στο iphone σας αλλά ο χώρος που βρίσκεστε εκείνη την στιγμή είναι τόσο συνωστισμένος από κόσμο που θα δουν και αυτοί μαζί σας το περιεχόμενο.

Εδώ είναι που θα σας δώσει την λύση το προστατευτικό γυαλί Peek Screen, αφού από οποιαδήποτε πλευρά και να προσπαθήσει κάποιος να δει την οθόνη ακόμη και αν πάρει την συσκευή στα χέρια του δεν θα μπορεί να δει τίποτε παρά μόνο μια μαύρη οθόνη αφού το περιεχόμενο είναι ορατό μόνο όταν κρατήσετε σωστά την συσκευή απέναντι σας.
Επιπλέον το γυαλί Peek Screen προστατεύει την οθόνη της συσκευής όσο καμιά άλλη λύση απο γρατσουνιές και χτυπήματα και έχει διαφάνεια σε ποσοστό 87% όσο καμιά άλλη παρόμοια λύση που κυκλοφορεί στο εμπόριο.
Προς το παρόν η οθόνη Peek Screen συγκεντρώνει χρήματα για την κυκλοφορία της που θα είναι μέσα στον Απρίλιο και το κόστος είναι στα 32 δολάρια για την μια ενώ τις δυο θα τις βρείτε στα 50 δολάρια για  όσους θέλουν να την προ παραγγείλουν από την σελίδα του KikStarter εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !