Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επέστρεψε ξανά το ανανεωμένο Nokia 3310 μετά από τόσα χρόνια

Όπως είχαμε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό για της προθέσεις της Nokia επέστρεψε και είναι γεγονός το ανανεωμένο  Nokia 3310 που άφησε μεγάλη ιστορία στα πρώτα χρόνια της κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο κινητό της Nokia παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με μεγαλύτερη οθόνη και αναγκαίες αλλαγές για την σύγχρονη πραγματικότητα όπως δέχεται κάρτα
microSD είναι λεπτότερο, σε πολλούς χρωματισμούς  στο κόκκινο, κίτρινο, γκρι και σκούρο μπλε και φυσικά περιλαμβάνει και το πασίγνωστο φιδάκι σε πιο εξελιγμένη μορφή.
Το νέο  Nokia 3310 μπορεί να μείνει σε αναμονή για 31 ημερες και ο χρόνος ομιλίας είναι στις 22 ώρες ασταμάτητα κάτι που κανένας δεν θα το άντεχε.
Το καλύτερο από όλα είναι η τιμή του που δεν έχει καμία σχέση με τους ανταγωνιστές του και είναι στα 49 ευρώ μόνο!


Σχόλια