Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Lumos: Sun and Moon Tracker: AppStore free today

Στις δωρεάν για σήμερα εφαρμογές θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα για όσους ασχολούνται με τα φαινόμενα του ουρανού και συγκεκριμένα με τον ήλιο και το φεγγάρι.

Με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή την πορεία του ηλίου η του φεγγαριού μέσα από την λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας στην δικιά σας περιοχή.
Έτσι θα γνωρίζετε που και πότε θα εμφανιστεί σε συγκεκριμένα σημεία.
Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φωτογράφους που θέλουν τον κατάλληλο φωτισμό από ορειβάτες για να γνωρίζουν την πορεία τους από κηπουρούς αν θα βλέπει ο ήλιος τα φυτά τους αλλά και από ζευγάρια που θέλουν να σχεδιάσουν μια ρομαντική βράδια.
Την Lumos: Sun and Moon Tracker με υποστήριξη και στα Ελληνικά θα την βρείτε δωρεάν για σήμερα στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id725106192?mt=8


Σχόλια