Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η LG παρουσίασε τα νέα της έξυπνα ρολόγια και θα είναι διαθέσιμα εντός της εβδομάδος

Η LG σε συνεργασία με την Google παρουσίασε σήμερα τις νέες δημιουργίες με τα έξυπνα ρολόγια watch και sport.

Τα νέα ρολόγια έχουν το λειτουργικό Android wear 2.0 και περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τους τον επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100 ? χρονισμένο στα 1,1 GHz και είναι εξοπλισμένα με 512/768 MB RAM και 4 GB μνήμης flash.
Οι συσκευές διαθέτουν οθόνη poled που καλύπτεται με γυαλί Gorilla Glass 3.Διαθέτουν επίσης Wi-Fi και Bluetooth, κορόνα όπως αυτή του Apple Watch μια σειρά από αισθητήρες (επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, αισθητήρα φωτός) και υποστήριξη για ασύρματη τεχνολογία φόρτισης.
Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 240mAh και διαθέτουν πρότυπο αδιαβροχοποιηση IP67.
Εντυπωσιακό είναι πως το λειτουργικό διατίθεται ανοικτό  για παραμετροποίηση και υποστήριξη από τρίτες εφαρμογές.
Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα της Google την Παρασκευή σε τιμές $ 250 ή $ 280 ανάλογα με το χρώμα για το LG watch και το sport θα είναι λίγο ακριβότερο στα 350 δολάρια.


Σχόλια