Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να κατεβάσετε το νέο Kodi Krypton 17 χωρίς jailbreak η και υπολογιστή

Όπως έχουμε αναφερθεί και πριν από λίγο καιρό το κορυφαίο  πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων έχει δεχθεί μια ολοκληρωτική ενημέρωση και πλέον ονομάζεται Krypton 17.
Λόγο των περιορισμών της Apple ενώ σε όλα τα λειτουργικά μπορούμε να το εγκαταστήσουμε κανονικά, στο   ios μέχρι και σήμερα θα έπρεπε να έχουμε jailbreak για να το κάνουμε.

Όμως ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής δημιούργησε ένα τρόπο για την εγκατάσταση του χωρίς να χρειάζεται jailbreak η και υπολογιστή.
Πάμε να δούμε πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κατεβάσετε το νέο Kodi απευθείας από την συσκευή σας...

1)Επισκεφτείτε την σελίδα του δημιουργού στο σύνδεσμο εδώ

2)Στο μέσον της σελίδας πατήστε το εικονίδιο "Kodi Krypton – 17 final"

3)Αφού επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί στην οθόνη της συσκευής

4)Τώρα πηγαίνετε στις ρυθμίσεις/Γενικά και στην ενότητα των πιστοποιητικών κάντε αποδοχή το νέο πιστοποιητικό CVT Media Company

Αυτό ήταν τώρα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή κανονικά να προσθέσετε τις πηγές σας και να απολαύσετε  το αποτέλεσμα στην συσκευή σας.Σχόλια

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγαινε στο σύστημα/Διασύνδεση/Τοπικά (System / Interface / Local) και θα δεις πάνω να λέει τις γλώσσες επέλεξε τα Ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη