Έρχεται νέος αυτόματος τρόπος ενεργοποίησης του jailbreak

0
Ευχάριστα φαίνονται να είναι τα νέα για την κοινότητα του jailbreak που το τελευταίο διάστημα ψάχνει νέες λύσεις μετά την απώλεια των εργαλείων του "untethered jailbreak".

Ο δημιουργός του Cydia ο Jay Freeman η πιο γνωστός Saurik ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου εργαλείου πολύ σύντομα που θα ενεργοποιεί αυτόματα τις υπογραφές των πιστοποιητικών και έτσι δεν θα υπάρχει κίνδυνος να χάσει κάποιος το jailbreak για το λόγο ότι έληξε το πιστοποιητικό του.
Με τα σημερινά δεδομένα αν κάποιος δεν είναι προγραμματιστής θα πρέπει να ανανεώνει το πιστοποιητικό κάθε επτά ημερες χρησιμοποιώντας το cydiaipmactor κάτι που καταντά κουραστικό, αλλά ο Saurik μας ανακοίνωσε πως θα είναι ίσως οι τελευταία φορά που το κάνουμε αυτό αφού με τον νέο εργαλείο που ονομάζεται "semipegged" θα ενημερώνονται αυτόματα τα πιστοποιητικά.
Το γεγονός σχολίασε και ο δημιουργός του jailbreak Υάλου Luca Todesco  επιβεβαιώνοντας την δυνατότητα αυτή.
Δεν ξεκαθάρισε το πρώτε θα δούμε αυτό το πολύτιμο εργαλείο αλλά για να το ανακοινώσει πιθανόν είναι έτοιμο και δοκιμάζεται πριν κυκλοφορήσει επίσημα ίσως και τις επόμενες ώρες.
Μείνετε συντονισμένοι και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !