Πως θα κερδίσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο που χάσατε μετά το jailbreak

0
Πολλοί χρήστες μετά το jailbreak στην συσκευή τους διαπίστωσαν πως έχασαν τον αποθηκευτικό τους χώρο δραματικά ιδιαίτερα σε συσκευές με μικρή αποθήκευση όπως στα 16GB.

Αυτό οφείλεται στην φύση του jailbreak που με τα τελευταία εργαλεία ο cydia αντί να χρησιμοποιεί τα διαμερίσματα του συστήματος δημιουργεί νέα δικά του όπως για παράδειγμα τα wallpapers και ringtones και έτσι χάνουμε πολύτιμο χώρο στην συσκευή μας.
Στα παλιότερα εργαλεία που ήταν untethered αυτό διορθωνόταν αυτόματα με την  χρήση του Patcyh, αλλά τώρα δεν είναι εφικτό προς το παρόν.
Για να δώσει μια λύση στο πρόβλημα αυτό ο προγραμματιστής COOLSTAR δημιούργησε ένα tweak το stashing για το ios 9.2 - 10.2 μεταφέροντας τους φακέλους του cydia σε αυτούς του συστήματος κερδίζοντας έτσι χώρο.
Για να εγκαταστήσετε το tweak stashing θα πρέπει να προσθέσετε το ρεπό του δημιουργού που είναι το https://coolstar.org/publicrepo όπου και θα το βρείτε δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολλήσετε την συσκευή σας σύμφωνα με κάποιους που το επιχείρησαν και να χρειαστεί να την επαναφέρετε με το itunes όπου θα χάσετε οριστικά το jailbreak και αν το επιχειρήσετε το κάνετε με δικιά σας ευθύνη.
Όσοι δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα χώρου κρατήστε αυτή την ανάρτηση να θυμόσαστε να το δοκιμάσετε όταν υπάρχει jailbreak σε ενεργό λειτουργικό έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε το jailbreak.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !