Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα ρεπό που θα πρέπει να έχουν όλες οι συσκευές με jailbreak στο ios 10

Το jailbreak στο ios 10 απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμούς που δεν θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες απώλειες.

Έτσι θα πρέπει πριν κατεβάσουμε οτιδήποτε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαβάζουμε αν είναι συμβατά για το ios 10.
Υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές που έχουν δημιουργήσει αξιόλογα tweaks που όμως δεν θέλουν να τα ανεβάσουν στα επίσημα ρεπό του κηδεία και χρησιμοποιούν τα δικά τους.
Ένα από αυτά είναι και το ρεπό του rishanan όπου ο συγκεκριμένος προγραμματιστής έχει ασχοληθεί αποκλειστικά για το ios 10 και έχει δημιουργήσει αρκετά ενδιαφέροντα tweaks.
Αφού προσθέσετε την πηγή στο cydia που είναι rishanan.github.io θα βρείτε tweaks όπως το TouchPass όπου σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε η όχι άμεσα τον κωδικό ξεκλειδώματος από το κέντρο ελέγχου, το ΟΤΑ Killer που διαγράφει τις ενημερώσεις, το Noti++ όπου διαμορφώνεται τις ειδοποιήσεις σας την αυτόματη ενεργοποίηση του substrate και πολλά άλλα.
Να χρησιμοποιείτε πάντα το cydia με σύνεση και να μην κατεβάζετε tweaks που δεν χρειαζόσαστε και σίγουρα θα χαρείτε το jailbreak σας για πολύ καιρό ακόμη.Σχόλια