Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχεται σύντομα το jailbreak του Apple TV

Και ενώ πρόσφατα είχαμε αναφερθεί πως έρχεται σύντομα το jailbreak του Apple TV όταν στο λογαριασμό του το γνωστό NitoTV είχε ανακοινώσει πως έχει τον τρόπο στο TVos 10.1, ένας ακόμη προγραμματιστής τώρα ανάφερε πως έχει έτοιμο το νέο jailbreak για το Apple TV.

Πρόκειται για τον χρήστη με το ψευδώνυμο Jonathan Levin που ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το εργαλείο του jailbreak και πρόκειται πιθανόν για ένα αρχείο IPA και εδώ όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ευπάθειες CΝΕ-2017-2370 του πυρήνα και να εγκαταστήσει αυθαίρετο λογισμικό κάποιος.
Στην ουσία πρόκειται για ένα παραπλήσιο εργαλείο όπως το Yalu στο ios και μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός δημοσίευσε και εικόνα με τον κώδικα που τρέχει στον υπολογιστή του από το νέο jailbreak.
Να σημειωθεί πως στο Apple TV έχουμε να δούμε jailbreak από την μια και μοναδική φορά που κυκλοφόρησαν τότε οι Κινέζοι Pangu και μάλιστα αυτό κυκλοφόρησε αφού είχε σταματήσεις της υπογραφές στο λειτουργικό η Apple.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη