Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iSecure : Μια επιπλέον ασφάλεια για το iPhone σας

Ένα νέο tweak το "iSecure" που θα βρείτε από σήμερα στο cydia μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά φέρνει μια επιπλέον ασφάλεια στην συσκευή σας.

Στα χαρακτηριστικά του θα βρείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή για δαχτυλικό αποτύπωμα στην συσκευή σας μόνιμα και όχι ενός κωδικού έτσι ώστε να μην μπορεί να την ανοίξει κανένας άλλος.
Επίσης μπορείτε να απενεργοποιήσετε το "NoCamGrabber" και δεν θα λειτουργεί στην οθόνη κλειδώματος ούτε η κάμερα για να την χρησιμοποιήσει κάποιος.
Όλες τις λειτουργίες του tweak μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε όποια στιγμή θέλετε με μια κίνηση στην συσκευή σας που θα επιλέξετε από τις επιλογές του Activator.
Το "iSecure" θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια