Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στο μέλλον το iphone θα μας ενημερώνει για προβλήματα της οθόνης οθόνης

Η οθόνη στο iphone είναι το πιο ευάλωτο εξάρτημα της συσκευής αφού βρίσκετε εκτεθειμένο και λόγο της κατασκευής της αλλά πολλές φορές η ζημιά δεν είναι τόσο εμφανή.

Αυτό προσπαθεί να διορθώσει η Apple με ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε και πρόκειται να εφαρμοστεί στο μέλλον.
Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο αρμόδιο γραφείο αναφέρει πως αν υπάρχουν ρωγμές στην οθόνη όσο μικρές και αν είναι θα μπορεί ο χρήστης να ειδοποιηθεί για να επισκευάσει την συσκευή.
Ακόμη θα ενσωματώνεται ένας μηχανισμός που ελέγχει την διάχυση του φωτός και τέλος θα μπορεί να εντοπίσει αν υπάρχουν κραδασμοί στα διάφορα σημεία της οθόνης έτσι ώστε να μην επηρεάζονται ακόμη και οι αισθητήρες που ενσωματώνονται σε αυτή.

Σχόλια