Νέες πληροφορίες για το iPhone 8 και τα υλικά του

0
Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του επόμενου iphone από την Apple που θα είναι και το επετειακό καθώς φέτος κλείνει τα 10 χρόνια κυκλοφορίας και αναμένονται ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του DigiTimes το μοντέλο που θα είναι στις 5,8 ίντσες θα περιλαμβάνει και τις περισσότερες αλλαγές κατασκευασμένο από γυαλί και ένα σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι.
Στο 4,7 ιντσών μοντέλο θα εξακολουθεί να έχει κράμα από αλουμίνιο που χρησιμοποιείτε και στο iphone 7 σήμερα.
Οι πληροφορίες βασίζονται στους προμηθευτές της παραγωγής που είναι την ταϊβανέζικη εταιρεία Foxconn, και η αμερικανική Jabil Circuit, ενώ η Catcher θα παρασκευάζει το σκελετό από κράμα αλουμινίου.
Αν και μέχρι τώρα η Apple δεν έχει ζητήσει μεγάλες ποσότητες υλικών καθώς φαίνεται δεν έχει καταλήξει στην τελική μορφή της συσκευής αλλά είναι σίγουρο πως το μεγαλύτερο μοντέλο που θα ξεπερνά και τα 1000 δολάρια καθώς έχει OLED οθόνη, θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα μοντέλα σε πολλά επίπεδα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !