Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στο iPhone 8 ο φορτιστής θα πωλείται ξεχωριστά

Φήμες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως το iPhone 8 θα διαθέτει και στα 3 μοντέλα ασύρματη φόρτιση όπου ο χρήστης πλησιάζοντας μια ειδική βάση σε κοντινή απόσταση θα μπορεί να φορτίσει την συσκευή του.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την βάση φορτιστή θα πρέπει να την αγοράσει κάθε χρήστης ξεχωριστά αφού στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται μόνο το κλασικό καλώδιο που χρησιμοποιούμε μέχρι τώρα.
Παρόμοια ταχτική ακολουθήθηκε και πρόσφατα με την κυκλοφορία των νέων Mac υπολογιστών που κάθε χρήστης πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά ένα προσαρμογέα με Lightning 3,5 mm για να φορτίσει κάποιος το iphone του η να το συγχρονίσει με το itunes.
Αν και πολύ καιρό πριν ο επικεφαλής του μάρκετινγκ Phil Schiller είχε πει πως δεν βλέπει την χρησιμότητα αυτής της τεχνολογίας φαίνεται πως η Apple τελικά άλλαξε τα σχέδια της και θα ακολουθήσει τις ανταγωνιστικές εταιρίες του χώρου.
Το iphone 8 θα κυκλοφορήσει σε 4,7-ιντσών, 5,5 ιντσών και ένα ριζικά νέο μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί.Σχόλια