Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια καινούργια ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή άποψη για το iphone 8

Λέγονται και γράφονται τόσα για το επόμενο iphone που θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο αλλά το κανάλι του ConceptsiPhone μας μεταφέρει σε video τη δικιά του άποψη για την εμφάνιση και τις δυνατότητες που θα έχει το iphone 8.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό Concept που εξωτερικά μοιάζει με το iphone 7 αλλά όπως θα δείτε διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες σε συνεργασία με το επόμενο λειτουργικό ios 11.
Ακόμη στο video διακρίνεται χαμηλά στο κουμπί Home για το ξεκλείδωμα της συσκευής το νέο σύστημα αλληλεπίδρασης των εφαρμογών που προστέθηκε τελευταία στα Mac.
Αν και λίγο απίστευτο να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο iphone λόγο ότι θα ήταν ασύμφορο για την εταιρία η θα εκτόξευε την τιμή του iphone αλλά ωστόσο είναι μια εντυπωσιακή πρόταση.
Σχόλια