Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iphone 8 θα είναι η πρώτη συσκευή της Apple με σαρωτή της ίριδας

Πριν από λίγο καιρό η σελίδα Insiders αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για το iphone 8 που θα περιλαμβάνει σαρωτή της ίριδας για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Σήμερα η σελίδα Digitimes επιβεβαιώνει τις φήμες για ένα νέο σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης των χρηστών ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με την χρήση υπέρυθρου φάσματος.
Ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος θα παραμείνει και μάλιστα θα είναι ακόμη πιο εξελιγμένος κάνοντας έτσι τις συσκευές της Apple απροσπέλαστες από κάθε κίνδυνο.
Φήμες αναφέρουν πως η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει γρηγορότερα από κάθε χρονιά την παραγωγή του iphone 8 και αυτό δεν είναι απαραίτητα ότι θα κυκλοφορήσει γρηγορότερα όπως αναφέρθηκε, αλλά και στο ότι η εταιρία θέλει να δοκιμάσει καλά τις νέες συσκευές πριν από την κυκλοφορία τους σε μεγαλύτερο διάστημα.Σχόλια